Edit Content

„Egy ember életében a nagy szakaszváltásokhoz kapcsolódó pillanatképek mindig kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Bogi örökítette meg a gyerekeim iskolakezdésre való készülődését, valamint a karrierem egyik fontos lépcsőjének a momentumát. Mindegyikért nagyon hálás vagyok neki!”

Kiss A.

BOGArt PHOTO

Kis-Tóth Bogi vagyok, anya, feleség, fotós, és egy kicsit talán művészlélek. 

A gyerekek szeretetéből, az alkotás öröméből és vágyából született meg a BogArt Photo, a BogDrops és Veranda “hármasom”.

Szakmám szerint idegenforgalmi közgazdász vagyok, ami a gyermekeim érkezésével szépen lassan háttérbe szorult, ők lettek az életem főszereplői. 

Velük együtt került előtérbe bennem az alkotása vágya, és így szépen lassan, lépésről-lépésre egymásra épülve született meg a BogArt Photo, a Veranda fotóstúdió es BogDrops is. Mind egymást támogatva és kiegészítve.

Szeretettel köszöntelek az én világomban!

Elérhetőségek

FOTÓS KELLÉKEK ÉS HÁTTEREK

Mindig is szerettem a kézzel készült alkotásokat, fontos volt számomra, hogy maradandót alkossak a két kezem munkájával. Ezzel párhuzamosan vált egyre erősebbé bennem annak a vágya, hogy saját magam készítsem el a kellékeimet, díszleteimet a fotózásaimhoz.
Eleinte csak saját magamnak alkottam, majd szépen lassan mások is megkerestek. Így kezdtem el először díszleteket, kellékeket készíteni, majd falra és vászonra háttereket festeni.