Edit Content

„Egy ember életében a nagy szakaszváltásokhoz kapcsolódó pillanatképek mindig kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Bogi örökítette meg a gyerekeim iskolakezdésre való készülődését, valamint a karrierem egyik fontos lépcsőjének a momentumát. Mindegyikért nagyon hálás vagyok neki!”

Kiss A.

BOGArt PHOTO

Kis-Tóth Bogi vagyok, anya, feleség, fotós, és egy kicsit talán művészlélek. 

A gyerekek szeretetéből, az alkotás öröméből és vágyából született meg a BogArt Photo, a BogDrops és Veranda “hármasom”.

Szakmám szerint idegenforgalmi közgazdász vagyok, ami a gyermekeim érkezésével szépen lassan háttérbe szorult, ők lettek az életem főszereplői. 

Velük együtt került előtérbe bennem az alkotása vágya, és így szépen lassan, lépésről-lépésre egymásra épülve született meg a BogArt Photo, a Veranda fotóstúdió es BogDrops is. Mind egymást támogatva és kiegészítve.

Szeretettel köszöntelek az én világomban!

Elérhetőségek

CSALÁDI-, GYERMEK- ÉS KISMAMA FOTÓZÁS

Nem is olyan régen, 2015-ben kezdtem el ismerkedni a fotózással, habár akkor még álmodni sem mertem arról, hogy ez egyszer majd hobbiból szakmává növi ki magát.
A gyermekek szeretete, és a feledésbe merülő pillanat megőrzése iránti vágy motivált abban, hogy a fotózás lépésről-lépésre, szépen lassan a negyedik gyermekemmé nője ki magát.

Fotózás csomagajánlatok

Kezdetektől fogva igyekeztem az én saját “BogArt stílusomat” megteremteni, hogy aki a képeimre tekint, ismeretlenül is megismerjen, és tudja, ha hozzám jön, milyen emléket kap tőlem.

A legtöbb inspirációt a gyerekeim adják, hiszen háromgyermekes anyukaként tapasztalom azt, hogy olyan hamar elszállnak azok az évek, amikből talán életünk végéig erőt merítünk.

Ezért tartom fontosnak, hogy legyenek képeink, emlékeink a falon, egy albumban, a polcon, vagy bárhol, amire jó odapillantani.

Karácsonyi fotózás

Egy különleges hangulatú fotózás az én saját, egyedi stúdiómban vagy akár kültéren

7 képes csomag – 35 000 Ft

10 képes csomag – 49 000 Ft

15 képes csomag – 69 000 Ft

vidám hangulatú kültéri fotózás 10 képes csomag – 40 000 Ft

Mini csomag

Ár: 49 000 Ft

– 10 darab retusált fotó
– további képek 4000 Ft/darab áron

Standard csomag

Ár: 69 000 Ft

– 15 darab retusált fotó
– további képek 4000 Ft/darab áron

Prémium csomag

Ár: 86 000 Ft

– 20 darab retusált fotó
– további képek 4000 Ft/darab áron

Vélemények, Visszajelzések

„Bogi megjelenésében mindig a kedvessége és a közvetlensége ragad meg. A nyugalma, a kiegyensúlyozottsága, a türelme mindegyik fotózásunkat végigkísérte és nagy magabiztossággal teremtett egy olyan megnyugtató légkört, ahol megszülethettek ezek a csodás képek. Szeretettel ajánlom őt!”

Kiss A.

„Kedves Bogi! Köszönjük, hogy eddig három alkalommal profi módon örökítetted meg családunkat. Életre szóló emlék és élmény ez nekünk. Szeretem, ahogy elkapod a szép pillanatokat, az apró részleteket. Nem beszélve a jó hangulatú fotózásról, ahol csak úgy repül az idő. Ez történik olyankor, ha a fényképész mester és nem csak beállít, hanem úgy fotóz, hogy észre sem vesszük és ilyenkor születnek a számunkra legkedvesebb képek. Köszönjük!”

Á. Edina

„A tavaly karácsonyi fotózáson úgy éreztük, hogy visszahoztad közénk a Mamát. Köszönjük. „

Lívia és Iván