Edit Content

„Egy ember életében a nagy szakaszváltásokhoz kapcsolódó pillanatképek mindig kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Bogi örökítette meg a gyerekeim iskolakezdésre való készülődését, valamint a karrierem egyik fontos lépcsőjének a momentumát. Mindegyikért nagyon hálás vagyok neki!”

Kiss A.

BOGArt PHOTO

Kis-Tóth Bogi vagyok, anya, feleség, fotós, és egy kicsit talán művészlélek. 

A gyerekek szeretetéből, az alkotás öröméből és vágyából született meg a BogArt Photo, a BogDrops és Veranda “hármasom”.

Szakmám szerint idegenforgalmi közgazdász vagyok, ami a gyermekeim érkezésével szépen lassan háttérbe szorult, ők lettek az életem főszereplői. 

Velük együtt került előtérbe bennem az alkotása vágya, és így szépen lassan, lépésről-lépésre egymásra épülve született meg a BogArt Photo, a Veranda fotóstúdió es BogDrops is. Mind egymást támogatva és kiegészítve.

Szeretettel köszöntelek az én világomban!

Elérhetőségek

Gyere és alkoss egyedi képeket a Verandán!

A Veranda fotóstúdió Budapest 16. kerületében egy különleges, egyedi enteriőrben megálmodott és megalkotott fotóstúdió. A régi idők ihlette hangulata, berendezése teszi igazán különlegessé.
Minden négyzetmétere saját készítésű, egyéni ötletből született.
Számos kellékkel, kiegészítővel és széleskörű technikai felszereltséggel bérelhető.
Igény esetén asszisztencia szolgálat is kérhető.

A Veranda fotóstúdió teljes, kizárólagos használattal vehető igénybe 8:00-20:00 óra között hétköznapokon és hétvégéken egyaránt.

Foglalás esetén a stúdió teljes technikai eszköze, kellékei, díszletei szabadon használhatóak.

Maximális teljes létszám bérlés esetén 7 fő, e felett egyedi árajánlat lép életbe.

Minimális foglalási idő 1 óra, melynek költsége hétköznapokon 7000 ft/óra, hétvégenként 8000 ft/óra. Hétvégi foglalás péntek déltől lép életbe.

Foglalási díj kifizetése készpénzben a fotózás napján lehetséges, egyéb fizetési mód a jövőben válik elérhetővé.

Kérnénk a foglalási időpontok pontos betartását érkezéskor és távozáskor is. A foglalási időbe foglaltatik az esetleges smink készítés, fotózás, illetve a stúdió eredeti állapotának visszaállítása is.

Lemondás esetén, 72 órával a foglalás előtt az időpont szabadon áttehető, foglalástól számított  72 órán belül a foglalási díj 50 százaléka, 24 órán belül a foglalási díj 100%-a fizetendő.

Igény esetén asszisztencia szolgálat felár ellenében igényelhető.

Időpontfoglaláshoz használd a naptárt. 

Ha több órára szeretnéd lefoglalni a stúdiót, azt úgy teheted meg, hogy egyesével  lefoglalod azokat az órákat, amelyekben szeretnéd használni.

A foglalási kérés elküldése után, néhány órán belül kapsz egy emailes megerősítést, ez fogja azt jelenteni, hogy kérésed jóváhagyásra került, és a foglalást visszaigazoltuk.

A naptár mutatja, hogy melyek azok az időpontok, amelyek már le vannak foglalva. Ha több órára szeretnéd lefoglalni a stúdiót, akkor ezt is vedd figyelembe.

A Veranda fotóstúdió címe: 1163 Budapest, Veres Péter út 70.

A Veranda fotóstúdió címe:
1163 Budapest, Veres Péter út 70.

július 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4